Фан

Цікаві спортивні події Києва: 25 – 27 липня 2019

У нашому місті відбувається безліч різноманітних заходів. Серед них, звісно, є й спортивні: забіги, запливи, танці, велосипедні прогулянки, йога, багато дуже цікавих і корисних майстер-класів і лекцій. Для вас ми підібрали найцікавіші з них!

SUPsunrise четвергами

Коли: 25 липня
Де: Sky Family Park, просп. Генерала Ватутіна, 2
SUPsunrise четвергами

Зустріти світанок на річці обличчям до сонця – ідеальний початок ранку. Допоки на вулиці тепло, у вас є чудова можливість робити це щотижня! Тривалість – 1,5–2 години, вартість – 400 грн. Для участі у потрібно бронювати місця заздалегідь.

21-Day Fit Challenge

Коли: 26 липня
Де: спортивний клуб «FIZMAT»,
вул. Миколи Грінченка, 2/1, Київ

Почати нове життя з понеділка не вийде, але ви можете зробити це вже в цю п’ятницю! Спортивний клуб «FIZMAT» пропонує кинути виклик самому собі й приєднатися до 21-Day Fit Challenge! Кількість занять – 5, тривалість одного тренування – година, вартість пакета – 3290 грн.

FunUp на Хрещатику: щосуботи

Коли: 27 липня
Де: Хрещатик, біля КМДА

Щосуботи з 19:30 до 22:00 на Хрещатику проводиться легендарна танцювальна зарядка. Тут ви можете навчитися спортивних запальних танців, відвідати майстер-класи з Zumba Fitness, спробувати, що таке Tai Bo fitness та воркаут. Шукайте музомобіль і заряджайтеся позитивною енергією! Відвідування заходу безкоштовне.

Kitaevo Trail Run by Multiki Races Team

Коли: 27 липня
Де: Китаєво
KitaevoTrailRunMultikiRacesTeam

У суботу о 10:00 ранку стартує 3-й етап мультиспортивної української ліги трейлраннінгу та кроскантрі ‘2019.

Дистанції: 5 км і 10 км.
Вартість реєстрації – від 390 грн до 550 грн при оплаті пакета учасника на місці. Реєстрація обов’язкова.

SwimRun «Crazy Cherry»

Коли: 27 липня
Де: с. Вишеньки
SwimRun

Не пропустіть можливість спробувати свій перший в житті swimrun, не їдучи далеко від рідного міста. SwimRun «Crazy Cherry» ідеально підходить для новачків у цій справі через невеликі дистанції та місце проведення перегонів. Дистанції: Sprint Solo – 7 км (сумарно 1 км плавання + 6 км біг); Classic Solo – 15 км (сумарно 1850 м плавання + 13 км біг); Classic Team (дистанція долається в команді з двох осіб) – 17 км (сумарно 2 км плавання + 15 км біг). Вартість реєстрації – від 565 грн до 1230 грн.

Trukhaniv runday

Коли: 27 липня
Де: Труханів острів

Щосуботи о 8:30 ранку у вас є прекрасна можливість пробігти з друзями 5 км під керівництвом досвідчених тренерів і в компанії таких самих закоханих у біг, як і ви. Якщо ж ви лише починаєте свій шлях у цьому виді спорту – матимете змогу вислухати різні думки й обрати для себе біговий клуб. Захід проводиться безкоштовно. Для того щоб взяти участь у Trukhaniv runday, потрібно зареєструватися, роздрукувати особистий QR-код і прийти на тренування.

EBA Cycle Day

Коли: 27 липня
Де: Пуща-Водиця

Ще одна велосипедна прогулянка, яку вам варто відвідати, навіть якщо у вас немає велосипеда. Організатори розділять учасників на дві групи залежно від ступеня підготовки та фізичних можливостей (початківці та експерти) і нададуть в оренду шолом і велосипед. Усе це входить у вартість реєстрації, яка становить 380 грн. Старт о 9:30 за адресою вул. М. Юнкерова, 20, м. Київ, Пуща-Водиця.