Змагання

Старт для всіх: червневий забіг Color Run

Ми невпинно повторюємо, що аматорський спорт повинен приносити задоволення і радість. На щастя, зацікавленість бігом і плаванням серед аматорів набирає обертів, і організатори намагаються зробити зі стартів справжні свята. Всесвітній забіг Color Run, який у Києві відбудеться 2 червня, саме така подія — яскрава й весела, бо вона насамперед про емоції, а не про темп і швидкість.

Що таке Color Run

Color Run – це веселі п’ятикілометрові забіги для любителів, які щорічно проходять у 40 країнах з ініціативи американця Тревіса Снайдера. На кожному кілометрі бігунам, одягненим у білі футболки, влаштовують вітальний салют з фарб холі різних кольорів. Щасливі учасники, обсипані з голови до п’ят, продовжують бігти, отримуючи нову порцію яскравого кольору, задоволення і щастя на кожній відмітці до самого фінішу!

Забіг закінчується загальним празникуванням з музикою, танцями, іграми, фотосесіями і масовим обсипанням кольоровими порошками, яке набирає справді дивовижні масштаби. Результат – щасливий та строкатий натовп бігунів усіх кольорів і відтінків.

Та найголовніше у цій події те, що там немає переможців і фінішного часу! Тут всі рівні, адже мета – пробігти не свої найшвидші п’ять кілометрів, а пробігти щасливі та яскраві п’ять кілометрів, які запам’ятаються на все життя!

The Color Run: історія

Заснований у 2011 році, The Color Run став першою у світі біговою подією COLOR 5K і COLOR DASH. Мета організувати забіг, який точно запам’ятається і який буде доступний для спортсменів-аматорів будь-якого віку та з будь-яким рівнем підготовки.

color run

Color Run в Україні

Перший Color Run в Україні пройшов у Києві у 2014 році за ініціативи команди бігового клубу «KM Running club». На той час у цьому старті взяло участь лише 800 осіб. Цього ж року очікується, що кількість бігунів перевищить позначку в 4000.

Дата проведення Color Run в Києві – 2 червня 2019 року, місце старту – Троїцька площа.

Якщо ви хочете взяти участь в забігу, вам потрібно всього лише зайти на офіційний сайт і вибрати дистанцію, яку бажаєте пробігти: 3 км, 6 км, Kids Run Тигренята 800 м (з 8 до 12 років), Kids Run Ластівки 400 м (з 7 до 12 років) та Kids Run Зайчики 200 м (з 1 до 6 років). Вартість реєстрації на всі дитячі дистанції – 200 грн до 02.06.2019 включно, на дорослі дистанції в 3 і 6 кілометрів – 750 грн до 02.06.2019 включно.

Дитячі забіги перетворюються в справжнісінький парад — найменшим учасникам пропонується пробігти дистанцію в веселих тематичних костюмах. Найкреативніший маленький бігун отримає приз.

Після завершення забігу з 11:00 до 13:00 триватиме розважальна програма: DJ Party, Kids Zone, Kyiv Color Run Creative Awards, яскравий флешмоб «Прапор з фарб холі» та лотерея-розіграш призів для всіх учасників Color Run.

Кошти, зібрані на заході, підуть на здійснення дитячих заповітних бажань. Тож участь у Color Run – шанс відчути себе в ролі справжнісінького чарівника, здатного подарувати дитині диво.

Коли: 2 червня 2019 року
Де: місце старту – Троїцька площа (перед НСК «Олімпійський»)