Змагання

Чому варто прийти на Фінал жіночого кубку з гольфу

Київський клуб GolfStream 14 вересня прийматиме фінал жіночого гольф-кубку Open Ladies Golf Tour 2019. Окрім суто змагань, на гостей чекає розважальна програма, школа гольфу, ді-джей сет від Olimpia Whitemustache, а також сюрпризи й частування.

Цього року змагання Open Ladies Golf Tour складалися з 5 етапів, які проходили раз на місяць з квітня по серпень, і фіналу. Етапи турніру відбувалися в Києві та Харкові в трьох гольф-клубах — київських Golfstream і «Козин» та харківському Superior, і щоразу заходи ставали масштабнішими і цікавішими.

 

Програма Open Ladies Golf Tour дозволила гравцям-початківцям долучитися до світу гольфу і вдосконалити свої навички гри в Школі гольфа, яка працювала в межах турніру. Завдяки цьому кількість небайдужих до цього виду спорту постійно збільшується. За п’ять етапів Школу гольфа пройшли більше 150 учасниць, серед яких були і претендентки на головну корону країни — учасниці «Міс України-2019».

 

Створенням турніру організатори мали на меті популяризувати жіночий гольф в Україні. Цей некомерційний проект був ініційований закоханими в гольф людьми за підтримки Національної всеукраїнської федерації гольфу. Також колосальний внесок у розвиток Open Ladies Golf Tour внесли гольф-клуби України, Асоціація тренерів України, небайдужі до світу гольфу спонсори та партнери.

 

«Ми пройшли досить довгий шлях від «клубного» турніру, який проходив один раз на рік, до масштабної програми розвитку жіночого гольфу. Це однозначно найкрасивіша гольф-подія сезону, на якій панує атмосфера радості. Фінал Open Ladies Golf Tour 2019 буде яскравим і видовищним!» — говорить директор турніру Олена Рудик.