Фан

Пробіжись у вишиванці на День Незалежності України

Набридло дивитись паради та салюти? Відзнач це свято у новій атмосфері! На Русанівській набережній відбудеться щорічний «Забіг у вишиванках». Немає вишиванки? Вона вже чекає на тебе в стартовому пакеті!   

Вже через тиждень, 24 серпня, на Русанівській набережній відбудеться  найпатріотичніша бігова подія України – «Забіг у вишиванках». На вас чекатиме багато друзів і однодумців, із якими ти матимеш змогу позмагатись на найшвидшій трасі на Русанівській набережній або просто пробігтись містом у національному вбранні.

забіг у вишиванці у києві

Тільки уявіть декілька тисяч українців, одягнених у найкрасивіші вишиванки, біжать одночасно у декількох містах і навіть країнах. Синергія патріотизму та спортивного настрою перехоплює дихання!

Професійні спортсмени, бігуни-аматори, діти дошкільного та шкільного віку, вбрані у вишиванки, долають вибрані дистанції (від 100 м для наймолодших бігунів, до 10 км, для досвідчений спортсменів). Кожна дистанція має відповідні обмеження за віком та достатній ліміт часу на проходження дистанції. Маршрут забігу немає рельєфу, добре продувається, а учасники повністю забезпечені водою та харчуванням по всьому маршруту, що створює комфортні умови для подолання дистанції учасником будь якого рівня. Під час заходу вболівальників й учасників розважатимуть концертами українських гуртів і розіграшами привабливих призів. Тож не тікай відразу після старту! Навіть якщо ти не переміг, все одно маєш шанс повернутись додому з призами.

переможець забігу

Як зареєструватися на «Забіг у вишиванках 2019»?

Реєстрація на «Забіг у вишиванках ‘2019» ще відкрита! Якщо ви бажаєте взяти участь, завітайте за посиланням і введіть усі необхідні дані. Індивідуальні дистанції: 10 км, 5 км та 1 км. Також відбудуться дитячі забіги на 500 м та 100м. Медична довідка не обов’язкова.