Клуби

Найкращі дитячі басейни у Києві

Хочете навчити свою малечу плавати, але не знаєте, де поплавати у Києві з дитиною і який басейн ліпший? Тоді наш список найкращих дитячих басейнів у Києві буде дуже доречний. Серед них є окремі школи плавання для дітей, басейни у спортивних клубах, а також басейни в аквапарках і комплексах відпочинку для всієї сім’ї.

Відкриті басейни

Басейн «Юність»

басейн

Адреса: м. Київ, вул. Бастіонна, 7

Басейн просто неба, тому підходить лише для теплої пори. Температура води постійно підтримується на комфортному рівні близько 27 градусів. Є групи для дорослих і групи для дітей. Вік: від семи до чотирнадцяти років.

Закриті басейни

Школа плавання H2O

Адреса: вул. Північна, 4А
просп. Павла Тичини, 12
вул. Антона Цедіка, 18
вул. Професора Підвисоцького, 4Б.

У школи є чотири філії в різних районах Києва. Вода в басейні проходить кілька етапів спеціального очищення, тож турбуватись про її якість не варто. Є групові та персональні тренування для дітей від чотирьох до десяти років.

Дитячий басейн «НЕМО»

басейн з дітьми

Адреса: вул. Саксаганського, 100.

Це басейн для мам і дітей. Є групи «Мама + я», розраховані на дітей від двох місяців до 2,5 року та від 2,5 року до 4,5 року. У цих групах діти заходять у воду разом з мамами й навчаються під керівництвом тренера.

Діти віком від 4,5 року до семи років включно навчаються в групах з однолітками під керівництвом і дбайливим наглядом тренера.

Басейн «Дельфін»

плвання у басейні

Адреса: просп. Петра Григоренка, 21Б

У басейні є можливість записатися на плавання з немовлятами, а також у стандартні дитячі групи.

Басейн «Олімпійський стиль»

сходи у воду

Адреса: вул. Фізкультури, 1, корп. 6

Це фітнес-центр при Університеті фізичного виховання і спорту. Є групи для дітей від семи до чотирнадцяти років, а також можливість замовити індивідуальні тренування для малюків уже віком від двох місяців, звісно ж, у присутності мами.

Палац підводного плавання

доріжки для плавання

Адреса: вул. Івана Сергієнка, 2/3

Один з найбільших басейнів у Києві: довжина доріжок – 50 метрів. Для дітей віком від шести років є як групові, так й індивідуальні тренування.

Басейн у клубі «5 Елемент»

дитина у воді

Адреса: вул. Електриків, 29А

У клубі «5 Елемент» є дитячий басейн і басейн для найменших на майданчику для відпочинку просто неба та в самому клубі. Групові тренування проходять для дітей віком від трьох до шістнадцяти років із поділом на вікові групи. Також є плавання для немовлят з мамою під керівництвом кваліфікованого тренера.

Басейн «Наука Спорт»

Адреса: бул. Академіка Вернадського, 32

Дитячий басейн цього спорткомплексу пропонує послуги з навчання дітей плаванню віком від 1,5 року та молодшого шкільного віку: Я + МАМА «Пуголовки» (групи для дітей від 1,5–4 років), «Дельфінятка» й «Золоті рибки» (групи для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку).

Басейн «Планета Спорт»

заняття у воді

Адреса: м. Київ — вул. Борщагівська, 154 (ТРЦ «Мармелад»)
м. Васильків — вул. Декабристів, 135
м. Козятин — вул. Привокзальна, 5

«Планета Спорт» — мережа спортклубів з басейнами, в яких є навчання плаванню для дітей віком від трьох до семи років у групах та індивідуально під керівництвом тренера.

Спортивний комплекс «Сирець»

Адреса: вул. Котовського, 4 (ст. м. «Сирець», ст. м. «Дорогожичі»)

У басейні є тренування з плавання для немовлят віком від трьох місяців разом з мамами, дитячі групи від чотирьох років та групи «я і мама» з двох до п’яти років (присутній один із батьків).

 

Басейн EveryDay Fitness

Адреса: Петропавлівська Борщагівка, вул. Велика Окружна, 4

Ця мережа складається з двох клубів, однак басейн є лише в одному. Клуб на Борщагівці пропонує плавання для немовлят (від трьох місяців до 1,2 року), плавання для дітей в групах за різними віковими категоріями: від 1,2 до трьох років, від трьох до п’яти років, від шести до восьми років, від восьми до десяти років та підлітки (від 11 до 18 років).

Басейни в аквапарках і парках розваг

У цих басейнах немає спеціальних тренувань з плавання та суворих, але справедливих тренерів. Тут ви можете відпочити всією сім’єю, розслабитися в басейні й подивитися, чого ж навчилася ваша дитина у своїй групі з плавання в обраному вами спортивному клубі або дитячій школі плавання.

Басейн Sobi Club

купатися у воді

Адреса: Вишгородський район, 1000 метрів від Київської ГЕС у бік с. Хотянівка

У цьому заміському спа-клубі є дитячий басейн, розташований поряд з водною зоною для дорослих, тож ви зможете постійно стежити за своєю дитиною. Окрім цього, комплекс пропонує велику кількість послуг і процедур, серед яких – можливість залишити дитину в «дитячому клубі», який працює з 11:00 до 18:00.

Парк розваг та відпочинку Sky Family Park

Адреса: просп. Генерала Ватутіна, 2

Ще один розважальний комплекс, де можна відпочити всією сім’єю, зокрема є й басейн. Якщо ж бажання купатися в хлорованій воді немає, на території є чистий пляж з виходом до Дніпра, а також можливість навчитися кататися на вейкборді та SUP-борді.

 

Аквапарк «Термінал»

басейн на відкритому воздусі

Адреса: м. Бровари, вул. Київська, 316

Аквапарк розташовано зовсім недалеко від Києва. Під його скляним дахом – близько 1500 метрів басейнів з гірками та іншими розвагами. Вхід на атракціони для дітей дозволений виключно під наглядом дорослих.

Пляжний комплекс «VitaPark Борисфен»

Адреса: парк “Муромець” (Дружби Народів), 5

Це чудове місце для відпочинку всією сім’єю з ресторанами, басейном і шезлонгами. Навчання плаванню тут немає, тож можна просто розслабитися та насолодитися водою. Вхід для дітей до шести років безкоштовний.

Тож, чому вам треба хоча б спробувати відвести свою дитину на пробне тренування з плавання? Тому що цей вид спорту корисний для дітей будь-якого віку, адже плавання зміцнює опорно-руховий апарат, знімає стрес і перевтому, зміцнює імунітет і нервову систему, мінімізує ймовірність отримання травм і формує здорове та сильне тіло. Проте найголовніше те, що правильний вибір басейну та тренера може закохати до нестями у цей вид спорту на все життя. Навіть якщо дитина не стане професійним зоряним спортсменом, вона безсумнівно стане хоча б трішки щасливішою й, звісно ж, здоровішою.