Змагання

Куди поїхати на забіг в Україні в лютому 2020

Зима не зможе стати перепоною на шляху в того, хто вже вирішив дістати бігові кросівки, відкинути всі сумніви та розпочати біговий сезон. Ми підготували для вас добірку найяскравіших забігів в Україні.

Королівський забіг

Коли: 1 лютого
Де: Львів
Вартість: від 100 грн

Набридли топові маршрути центром міста? Забіг «Кайзервальд RUN CUP 2020» саме для вас. Адже маршрут пролягатиме через парк «Знесіння». І це не просто сучасний парк, а радше королівські угіддя з дивовижними ландшафтами. Ходять легенди, що там і досі можна відчути себе справжнім королем або принцесою. Тутешні королі та принцеси, саме так організатори називають дистанції для чоловіків та жінок, зможуть випробувати себе подолавши: 3k light, 10k hard, 3K hard sprint.

Дика гонка

Коли: 2 лютого
Де: Київ, Конча-Заспа
Вартість: від 500 грн

WILD NORTH WAY

Зимовий крос "WILD NORTH WAY" – драйвове зимове свято.Дистанція серед дикого лісу, поля, болота. Підйоми, спуски, навіть асфальт)

Опубліковано Клуб "Сєвєр" Пʼятниця, 15 лютого 2019 р.

Wild North Way — справжня пригода для любителів зимового трейлу. На вас чекають 12 або 24 км бігу пересічній місцевості, заряд мотивації та гарячий глінтвейн на фініші.

Nyvky Winter Cross

Коли: 9 лютого
Де: Київ
Вартість: 200 грн

На учасників забігу Nyvky Winter Cross чекають дистанції у 3 та 9 кілометрів мальовничим парком «Нивки». Такі дистанції під’їдуть для перших кроків бігунів, які тільки-но вирішили спробувати свої сили в офіційних забігах.

Найромантичніший забіг року

Коли: 15 лютого
Де: Кропивницький
Вартість: 100 грн

Дистанція в чотири кілометри перевірить всіх закоханих у біг на фантастичну швидкість, подарує заряд гормонів радості та наповнить вашу рутинну пробіжку атмосферою свята та закоханості.