Клуби

7 найкращих басейнів Києва

Ви хотіли б ходити в басейн, але все ще не знаєте, де в Києві є найліпші? А може, ви – “просунутий” аматор, який хоче підготуватися до свого першого запливу на відкритій воді, але немає бажання купувати цілий абонемент у спортивний клуб? Вихід є – знайти басейн з більш-менш зручним для вас розташуванням і графіком роботи. Нам пощастило, адже у нашому місті багато таких закладів – закритих і відкритих. Ми з радістю ділимося списком найкращих басейнів Києва!

Закриті басейни Києва

Палац підводного спорту

Де: м. Київ, Дарницька площа, вул. Івана Сергієнка, 2/3

Басейн довжиною 50 метрів розташований у Дніпровському районі Києва. До послуг відвідувачів 10 доріжок та кваліфіковані тренери, якщо є бажання навчитися нового або покращити свої результати. У вас буде можливість замовити індивідуальне тренування (тривалість – 60 хвилин), відвідати групове заняття з аквафітнесу (тривалість – 45 хвилин) або самостійно насолодитися водою та попрацювати над технікою (тривалість – до 90 хвилин). 

Басейн “Олімпійський стиль”

Де: м. Київ, вул. Ділова, 10, корпус № 6 Національного Університету фізичного виховання та спорту

«Олімпійський стиль» – це спортивний клуб, ви маєте змогу відвідувати його разово (тривалість – 180 хвилин) або купити абонемент тільки в аквазону на один чи три місяці. У нього входять 13 відвідувань аквафітнесу та вільне користування басейном, сауною та джакузі.

Басейн КПІ ім. Ігоря Сікорського

Де: м. Київ, вул. Верхньоключова, 1/26 – ЦФВС КПІ

У спорткомплексі КПІ два басейни: 25х50 метрів і 6х11 метрів (загальна кількість доріжок – 24), п’ять вишок на 1, 3, 5, 7 і 10 метрів. Особливість – очищення води за принципом електролізу. Гості мають змогу відвідати заняття з аквафітнесу або купити разове відвідування басейна (тривалість – 60 хвилин). Басейн працює з 7:00 до 22:00.

Басейн у Центральному спортивному клубі збройних сил України

Де: м. Київ, вул. Уманська 2

Цей комплекс є базою олімпійської підготовки національної збірної України з плавання, стрибків у воду та сучасного п’ятиборства. У нього входить басейн (25х50 метрів) з чотирма однометровими трамплінами для стрибків у воду та вишками 3, 5, 7, 5 та 10 метрів. Ви можете оплатити разове відвідування (тривалість – 45 хвилин) або оплатити абонемент (не менше чотирьох занять).

Басейн у спортивно-оздоровчому клубі «Дельфін»

Де: м Київ, просп. Петра Григоренка, 21Б

Тут на вас чекають групові тренування з аквааеробіки, аквааеробіки для вагітних та самостійні тренування у вільному стилі. Ви можете оплатити разове відвідування або купити абонемент на 5, 8 або 12 відвідувань. Єдиний мінус – години роботи, заклад працює з 16:00 до 22:00 у робочі дні та з 9:00 до 16:00 (15:00) – у вихідні дні.

Басейн і спа-салон Aqua Life

Де: м. Київ, вул. Інститутська, 18А

Цей басейн для вимогливих відвідувачів. Ви не можете просто прийти поплавати – для цього потрібне попереднє бронювання доріжки. Заклад пропонує місячні й річні абонементи з можливістю бронювання персональної доріжки для тренувань (Преміум), варіант з простим відвідуванням басейну безлімітно з 7:00 до 22:00 та можливість оплатити разове відвідування.

Басейн у мережі Sportrend

Де: м. Київ, вул. Драгоманова, 27А, просп. Маяковського, 93В, вул. Княжий Затон, 12А, бул. Верховної Ради, 7А, вул. Кавказька, 10

«Спортренд» – це мережа фітнес-клубів, але ви можете обрати для себе абонемент тільки з відвідуванням аквазони. Абонемент у басейн дає змогу придбати 1, 3, 5 і 10 самостійних відвідин, а також безлімітну карту на місяць. Вільне відвідування – самостійне тренування в басейні або просто вільне плавання. Довжина кожного сеансу 45 хвилин. Басейн працює з 15:00 до 22:00 у робочі дні та з 9:00 до 20:00 (17:00) у вихідні

Басейн у спорткомплексі НПУ ім. М. Драгоманова

Де: м. Київ, вул. Тургенєвська, 3–9

Спорткомплекс пропонує відвідувачам тренування у басейні (25х12 метрів) з 7:00 до 20:00 тільки в робочі дні. Ви можете обрати разове відвідування закладу за розкладом, купити абонемент на чотири або вісім занять (тривалість – 45 хвилин) або замовити індивідуальне тренування з тренером. Також у басейні проводиться тренування з аквааеробіки.

Басейн «Купава»

Де: м Бровари, вул. Шевченка, 10

Басейн «Купава» в Броварах пропонує відвідувачам три басейни: великий 50-метровий басейн на 8 доріжок, середній 25-метровий – на 6 доріжок та маленький для малюків. Ви можете просто поплавати або відвідати тренування з аквааеробіки та сауну.

Відкриті басейни Києва

ШВСМ міста Києва, басейн «Юність»

Де: м. Київ, вул. Бастіонна, 7

Басейн (50 м і 25 м) розташований майже у центрі міста. Його унікальність полягає в тому, що ви маєте змогу плавати просто неба, а в прохолодні періоди часу басейн накривається легкою конструкцією для забезпечення енергоощадження та комфортного перебування відвідувачів. Басейн працює з шостої години ранку до десятої години вечора. У розкладі є тренування для дорослих і дітей, аквафітнес, є можливість замовити індивідуальне тренування та оплатити разові відвідування (тривалість – 45 хвилин).

Басейн PIRS 39

Де: просп. Глушкова, 1, ВДНГ

Чудовий відкритий басейн майже посеред Києва, на території ВДНГ. Комплекс складається с двох басейнів: для дорослих (довжина 25 м) та дитячого (довжина 13 м). У будні з 7:00 до 11:00 заклад працює у спортивному режимі, тобто у цей час там тренуються групи з плавання. Тож, якщо ваша мета – розслабитися на сонечку та поплавати «пляжним брасом», краще приходити сюди пізніше. Ви можете оплачувати разовий вхід або придбати абонемент. У холодний період цей басейн закрито.

У перелічених басейнах ви можете займатися самостійно або разом з дитиною, адже у цьому переліку є й дитячі басейни Києва. Тож вся родина може долучитися до плавання й здорового способу життя.