Змагання

Реєструймося на Kyiv Euro Marathon

Зовсім скоро — 12 травня — у столиці відбудеться масштабний Kyiv Euro Marathon. Тож якщо хочете взяти участь, потрібно поквапитися та зареєструватися!

Що таке Kyiv Euro Marathon

Kyiv Euro Marathon — одна з головних та найочікуваніших бігових подій весняного змагального сезону в Києві та Україні. Мета цього спортивного заходу — привернення уваги якомога більшої кількості громадян до здорового способу життя, бігу й аматорському спорту в цілому!

Захід проводиться за підтримки Представництва ЄС в Україні та посольств держав членів ЄС! У старті візьмуть участь понад 3000 бігунів з різних куточків нашого неосяжного світу. Це хороший шанс спробувати сили й відчути себе частиною величезної бігової спільноти, для членів якої не існує кордонів.

Дистанції: марафон, напівмарафон, EURO 12K, EURO 6K, командна марафонська естафета й дитячі забіги. Крім того, цього року до програми входять змагання зі скандинавської ходи на 6 кілометрів.

Вартість участі у забігах для дорослих:

• 700 грн — марафон, напівмарафон, EURO 12K та EURO 6K;
• 500 грн — участь у змаганнях зі скандинавської ходи;
• 2500 грн — командна марафонська естафета (команда з п’яти учасників, дистанція 6 км + 12 км + 6 км + 12 км + 6,195 км).

Крім досвіду й чудового настрою ви отримаєте дизайнерську медаль, футболку й тримач для медалей. Маленькі учасники біжать практично безкоштовно — реєстрація обійдеться всього у 5 грн.

Ну що, ви готові? Тоді заходьте на сайт, реєструйтесь і наздоганяйте свою мрію! Адже ми пам’ятаємо, що усі обмеження живуть лише у нашій свідомості. Час не тільки мріяти!

Карта марафону

Карта марафону

Карта напівмарафону

напівмарафон карта київ

Карта EURO 12K

Карта EURO 12K

Карта EURO 6K

Карта EURO 6K