Змагання

Найцікавіші запливи серпня 2019

Ми продовжуємо знайомити наших читачів із цікавими запливами на відкритій воді. У серпні на нас чекає багато спортивних івентів.

Oceanman Conzumel

Де: Косумель, Мексика
Коли: 4 серпня

Oceanman Conzumel

Є бажання відвідати Мексику, але все ніяк не знайдете відповідний привід? У нас є порада – участь у запливі знаменитої серії Oceanman в Мексиці на острові Косумель Oceanman Conzumel. Цей найбільший острів країни, який щорічно привертає тисячі туристів, відомий своїми пляжами та яскравим підводним світом. Сюди приїжджає багато дайверів аби подивитися на один з найбільших у світі коралових рифів, протяжність якого становить понад 700 кілометрів. Старт пропонує три варіанти дистанцій: 1,5 км Sprint, 5 км Half Oceanman і 10 км Oceanman. Вартість реєстрації – від 40 до 85 євро.

Endurance swimming marathon

Де: Клуж-Напока, Румунія
Коли: 18 серпня

Endurance swimming marathon – екзотичний спосіб побачити таку звичну Румунію з абсолютно іншого боку та відкрити для себе новий вид відпочинку в цій країні. Старт проходить у прісних водах озера Беліс. Організатори запливу пропонують учасникам три дистанції: 2,5 км, 5 км і 10 км. На жаль, на цю мить сайт запливу не працює, але ми віримо, що незабаром вони це виправлять.

Ocean Swim Fiji

Де: острів Денарау, Фіджі
Коли: 22 серпня

Острови Фіджі – гарний вибір для тих, хто шукає нові враження та екзотику. Насправді свято плавання та спорту Ocean Swim Fiji триватиме цілих п’ять днів в одному з найкращих готелів острова Sofitel Fiji Resort & Spa. Протягом трьох днів ви відвідаєте найчистіші пляжі на острові Тіву, пляжний клуб Маламан і пляж Натадола, а вже після релаксу почнеться найцікавіше – старт на відкритій воді в кришталево прозорих водах. Організатори пропонують учасникам дві дистанції – 1 км і 3 км. Вартість відпочинку разом з перельотами, розміщенням у готелі, участю в змаганнях та іншими послугами – 31 000 доларів на одну особу.

Oceanman S. Andres Islas

Де: острів Сан Андрес, Колумбія
Коли: 24–25 серпня

Oceanman S. Andres Islas
Ще одне екзотичне місце, яке варто відвідати не стільки заради медалі Oceanman, скільки для нових вражень. Острів Сан-Андрес вважається одним із найкращих курортів Карибського моря. Це справжній рай для пляжників, дайверів і яхтсменів. Він знаменитий своїми різнокольоровими прибережними водами, неймовірно багатим підводним життям, крокодилячими фермами, пальмами й мангровими гаями. Проходити дистанції Oceanman S. Andres Islas у цьому райському куточку – суцільне задоволення! Старти: 2 км Sprint, 5 км Half Oceanman і 10 км Oceanman. Для маленьких учасників теж знайдеться, чим зайнятися, адже серед стартів є й дитячий заплив – 500 метрів. Вартість реєстрації – від 35 до 135 євро.