Змагання

Спортивні події березня 2019

З настанням весни збільшується кількість активностей на свіжому повітрі, а отже, і можливостей для здорового способу життя. Ми дізналися, куди піти/побігти в березні, щоб стати здоровішими.

Марафони за кордоном

10 березня – Марафон у Барселоні, Іспанія

 Марафон у Барселоні, Іспанія
Столиця Каталонії готується прийняти бігунів з усього світу на 41-му Zurich Marató de Barcelona. Перевагами цього забігу є те, що учасники можуть водночас помилуватися архітектурою та пейзажами одного із найкрасивіших міст планети. Реєстрація триває до 4 березня. У програмі передбачено також дитячі забіги 9 березня. Реєстраційний внесок становить 61,5–84 євро.

17 березня – 21-й Logicom Cyprus Marathon, Пафос, Кіпр

21-й Logicom Cyprus Marathon, Пафос, Кіпр
Головний забіг Кіпру проходить колоритними вулицями старовинного міста Пафос, а фінішує на площі середньовічної фортеці. Понад 2000 бігунів збираються на 4-х типах дистанцій: марафон, напівмарафон, 10 км і 5 км. Реєстраційний внесок від 30 до 70 євро.

Марафони в Україні

8 березня – Ladies Run 2019, Київ

Ця подія позиціонується як найкрасивіший забіг року. У Міжнародний жіночий день у Маріїнському парку столиці на дистанції в 3,5 км бігтимуть чоловіки для жінок і жінки… для себе. Організатори обіцяють, що всі учасниці на фініші отримають дизайнерську срібну прикрасу. Вартість реєстрації до 5 березня – 400 грн, з 5 по 8 березня – 500 грн.

17 березня – 10-й Одеський міжнародний марафон Self-Transcendence, Одеса

Ladies Run 2019, Київ
Єдиний марафон України, траса якого пролягає узбережжям Чорного моря. 4 типи дистанцій: марафон, напівмарафон, чвертьмарафон і 2 км. Окрім визначення переможців, відбудеться розіграш 7-ми місць на 6-годинні забіги в Празі та Відні в травні 2019 року. Реєстрація триває до 13 березня, вартість – від 435 до 650 грн, пробіг на дистанції 2 км безкоштовний.

24 березня – Kharkiv Half Marathon 2019, Харків

Kharkiv Half Marathon 2019, Харків
3-й харківський напівмарафон пролягатиме новою трасою в центрі міста. Учасники можуть обрати класичну дистанцію 21,097 км або 5 км. Реєстрація триває до 22 березня, вартість участі – 550 і 300 грн.

24 березня – KBP RUNWAY RUN, аеропорт «Бориспіль»

Перший легкоатлетичний забіг KBP Runway Run відбудеться на честь відкриття Терміналу F та літньої авіаційної навігації прямо на злітно-посадковій смузі головного аеропорту країни. Організатори підготували траси завдовжки 3 км, 5 км і 10 км, медалі з унікальним дизайном, а також музично-розважальну програму. Наразі індивідуальна реєстрація призупинена, але триває реєстрація команд.

Йога

9–16 березня – Фестиваль йоги Marino Yoga Fest, Аліканте, Іспанія

дівчина займається йогою на узбережжі
Marino Yoga Fest пропонує тиждень інтенсивних практик від визнаних тренерів на сонячному узбережжі моря в Іспанії. Вартість пропозицій коливається від 990 євро за all-inclusive з перельотами, проживанням і харчуванням до 200 євро за вхідний квиток на фестиваль.

Виставки

6–9 березня – ECO-Expo, МВЦ, Київ

ECO-Expo, МВЦ, Київ
На початку березня столичний Міжнародний виставковий центр прийматиме XIV Міжнародну спеціалізовану виставку екотоварів для всієї родини ECO-Expo. Виставка поділена на 9 тематичних розділів від продуктів харчування до косметики, іграшок, меблів тощо. ECO-Expo орієнтована на широку аудиторію і популяризує здоровий і активний спосіб життя. Отримати квитки можна безкоштовно, заповнивши анкету на сайті.