Змагання

Спортивні події листопада 2019

Здебільшого у листопаді спортсмени-аматори підбивають підсумки поточного року: які мрії реалізувалися в результати, чого вдалося досягти. А ще на листопад зазвичай припадають одні з найскладніших і найвідповідальніших спортивних івентів усього року. Отож, ми склали список подій, які можуть стати вашою мрією на наступний рік, а для деяких вони вже є реальністю цього.

Забіги 

Wet Hills

Коли: 16 листопада 2019
Де: село Лука, Івано-Франківська обл.
Вартість: 350–700 грн.
бегущий человек по лесу, логотип WetHills

Wet Hills – четвертий забіг із серії Ukrainian Trail League 2019, маршрут якого пролягатиме вздовж Дністровського каньйону. Неабияке випробування для того, хто звик бігати лише асфальтом і в теплу пору року. А як щодо 42 км постійних спусків і підйомів? Для тих, хто хотів би спробувати, але ще не певен, що здолає таку дистанцію, є коротші забіги протяжністю 18 км та 10 км

Втеча з Межигір'я–2019

Коли: 24 листопада 2019
Де: Нові Петрівці, Київська обл.
Вартість: 300–600 грн.
Медаль втеча из межигорья

«Втеча з Межигір’я» — тематичний і нескладний забіг територією резиденції одного із екс-президентів України, що робить цей захід прекрасною подією вихідного дня. Мальовнича територія, конкурси тематичних костюмів, частування учасників на фініші залишать чудові емоції на весь наступний тиждень. Учасникам пропонують бігові дистанції 5 км та 10 км, а також 5-кілометрова дистанція для тих, хто захоплюється скандинавською ходьбою.

Florence Marathon

Коли: 14 листопада 2019
Де: Флоренція, Італія
Вартість: 60 євро.
Марафон во флоренции

Марафон у Флоренції є найкращим поєднанням активного стилю життя та туризму. Траса забігу влаштована так, що проведе вас найпопулярнішими місцями «столиці епохи Відродження». Саме в листопаді у Флоренції панує найсприятливіша для бігу погода.

2nd Sumy Airport Run 2019

Коли: 14 листопада 2019
Де: Суми, Україна
Вартість: 450 грн
люди бегут по асфальту

Здається, забіги по злітній смузі стають все популярнішими. Харків, Київ, Суми — географія таких фанових подій розширюється. Забіг злітною смугою сумського аеропорту проходитиме вже вдруге. Організатори пропонують дві дистанції — 5 км та 10 км. Реєструйтеся, набирайте швидкість і злітайте назустріч новому особистому рекорду.

Запливи 

Oceanman Krabi

Коли: 2–3 листопада 2019
Де: острів Крабі, Таїланд
Вартість: 60 євро
Oceanman Krabi баннер

Не будь, як усі! Чимала частка населення планети заполонили соціальні мережі однаковими світлинами з Таїланду. Як щодо фото в футуристичному гідрокостюмі на одному з найекзотичніших стартів серії Oceanman? Така подія гарантовано зробить подорож незабутньою. Учасники можуть подолати дистанції у 10 км, 5 км та 1 км.

Oceanman Cyprus

Коли: 9–10 листопада 2019
Де: Лімасол, Кіпр
Вартість: 60 євро

Чудовий захід для закриття сезону плавання на відкритій воді, але це не точно)))  Спортивний сезон в теплих краях триває, і наші анонси теж. Щодо Кіпру, то тут на учасників чекають дистанції у 10 км, 5 км та 1 км водами Середземного моря. Чудова нагода привезти на собі трошки засмаги перед Новим роком.

Тріатлон 

Norseman

Коли: 3 листопада 2019
Де: Берген, Норвегія
Вартість: 370 євро.
море логотип norseman

Немає жодної людини, яка знає, що таке тріатлон, але не чула про Norseman. Навіть у самій назві відчувається щось таке, що не сприймається здоровим глуздом. Так! І ви цілком маєте рацію. Norseman — це заплив у 3,8 км, який починається стрибком із баржі в крижану воду Хардангер-фьорда (13 градусів за Цельсієм). Далі учасники їдуть 180 км велосипедом із набором висоти у 3000 м. На «десерт» на них чекає 42 км бігу з фінішем на горі заввишки 1800 м. Головною особливістю є те, що після 25-го кілометра бігового етапу лише першим 160 учасникам дозволяється завершити дистанцію повністю. Тож доведеться попрацювати протягом усієї дистанції від початку і до кінця.