Змагання

Цікаві бігові події липня 2019 ч.1

У спекотну погоду бігати набагато складніше. Напевно, тому більшість бігових подій в один з найспекотніших місяців літа у більшості проходять ближче до півночі, де прохолода бадьорить та допомагає бігти. Але ми знайшли кілька стартів, які можуть сподобатись навіть попри липневу спеку.

18-й Церматтський марафон й напівмарафон

Коли: 6 липня
Де: Церматт, Швейцарія

Gornergrat Zermatt Marathon – офіційна назва щорічного Церматтського марафону й напівмарафону у Швейцарії. Родзинка – сама траса та її фініш, який є найвищим серед європейських забігів та розташований на висоті 2585 м над рівнем моря. Маршрут проходить по мальовничій долині Пенінських Альп вздовж річки по альпійських гірських стежках. Якщо ви мріяли опинитися у Швейцарських Альпах – це безперечно ваш марафон! Фініш знаходиться у селищі на горі Ріфельберг з видом на 29 гір-чотирьохтисячників. Зареєструватися на старт можна за посиланням (вартість реєстрації – 130 євро). Слоти на напівмарафон вже викуплено, але у вас як і раніше є шанс пробігти напівмарафонську дистанцію, правда, для цього потрібно знайти партнера й разом з ним пробігти естафету у 42,195 км.

( Zermatt Marathon-Staffel läuft).

марафон в Швейцарії Zermatt Marathon-Staffel läuft

2nd Sumy Night Run 2019

Коли: 13 липня
Де: Суми, Україна

2nd Sumy Night Run 2019

2nd Sumy Night Run 2019 – нічний забіг, який буде проходити в Сумах в ніч 13 липня. Старт відбудеться о 21:00 з Площі Незалежності. Організатори пропонують на вибір дві невеликі дистанції: 5 км і 10 км. Ми вважаємо, що це відмінний шанс для тих, хто ще не бігав більше 10 км та мріє взяти участь в якомусь незвичному старті. Все, що потрібно зробити – зареєструватися та сплатити стартовий внесок у розмірі 400 грн. Ця ціна дійсна до 1 липня.

Ecotrail Reykjavik

Коли: 5 липня
Де: Рейк’явік, Ісландія

Ecotrail Reykjavik – трейловий забіг в північній столиці, який включає в себе чотири дистанції: 12 км, 21 км, 42 км і 82 км. Старт на дистанцію у 12 км призначений за годину до півночі на околиці Хейдмерка, який є основною природною зоною Рейк’явіка. Траса маршруту проходить по мальовничих стежках. Нагадуємо, що це Ісландія, а значить у вас буде можливість бігти у найсвітлішу ніч у вашому житті! Ще одна перевага цього старту – він підходить для бігунів самого різного рівня підготовки від початківців до затятих профі. Якщо ж у вас є бажання спробувати свої сили на великій відстані, можна вибрати маршрут у 42 або 70 км.