Змагання

Куди поїхати на заплив у червні 2019

Літо набирає обертів, і любителі плавання на відкритій воді мають змогу вибрати заплив на свій смак. Може, Oceanman в Греції? А може, заплив на Десні поблизу Києва під кодовою назвою «Майже Босфор»?
Ми певні, що багато з вас встигнуть взяти участь і там, і там. Якщо ж ви ще не визначилися, де плистимете, пропонуємо вам п’ять цікавих стартів червня 2019 року.

Десна 6,5 #майжебосфор, Україна

Десна 6,5 #майжебосфор, Україна
Коли: 9 червня
Де: село Пухівка Броварського району, річка Десна

Десна 6,5 #майжебосфор — заплив на відкритій воді для аматорів. Дистанція в 6,5 км по Десні може стати втішливим призом для всіх, хто не встиг зареєструватися на стамбульський заплив через Босфор — течія на річці трохи схожа на те, з чим мають справу плавці через Босфор. Шапочка для плавання та медаль учасника отримають всі, хто вирішить спробувати свої сили. Якщо вас зацікавила пропозиція, ще є час зареєструватися!

Oceanman Constanta, Румунія

краєвид узбережжя зверху румунія

запливи у румунії
Коли:
16 червня
Де: Констанца, Чорне море

Oceanman Constanta — це старт із найпопулярнішої серії запливів на відкритій воді Oceanman, який відбудеться 16 червня у Констанці, одному з найбільших міст на чорноморському узбережжі Румунії. Дистанції: Sprint-Sea Mile 1852 км, Halfoceanman 5000 м і Oceanman 10 000 м. Реєстрація ще відкрита для всіх охочих спробувати свої сили в запливі.

Oceanman Oitylo Bay, Греція

oceanman oitylo bay греція

Коли:  29–30 червня
Де: бухта Ойтило, Середземне море

Oceanman Oitylo Bay відбудеться у спекотній і гостинній Греції 29–30 червня. Це ще один червневий старт із серії Oceanman. Місце проведення, бухта Ойтило у південній частині півострова Пелопоннес, — це неймовірної краси місцина з прозорим морем без медуз, а маленькі човники та яхти додають їй відпочинкового колориту. Ще один плюс Oceanman Oitylo Bay в тому, що тут передбачено дитячий старт — тож можна влаштувати сімейний заплив і поїхати у подорож родиною! Дистанції: Popular 2 км, Oceankids 500 м, Oceanteam 3 x 500 м, Half Oceanman 5 км і Oceanman 10 км. Реєстрація ще відкрита.

Swimtheisland, Італія

заплив сірміоне

Коли: 23 червня
Де: Сірміоне, озеро Гарда

У другій половині червня в середньовічному, атмосферному і кінематографічному Сірміоне на запаморочливому й до непристойності фотогенічному озері Гарда, що на півночі Італії, відбудеться Swimtheisland. Заплив проходитиме в прісній воді, тому цей старт буде цікавий початківцям через відсутність хвиль і через воду, яка не пече очі. Родзинка змагань – ви пливете навколо півострова і бачите стародавні руїни давньоримської вілли на пагорбі, середньовічний замок і зелень оливкових дерев. Тож хутчіш зареєструйтеся на старт, щоб побачити цю красу на власні очі.

«Чорноморська Перлина 2019», Україна

чорноморська перлина україна

Коли: 28–30 червня
Де: Одеса, Чорне море

« Чорноморська перлина 2019» відбудеться в Одесі на пляжі Ланжерон. Старт заплановано на 28–30 червня. І цьогоріч взяти участь у запливі можуть не тільки професійні плавці, а й аматори. Дистанції: 800 м, 2,5 км і 5 км. Реєстрація на змагання відкрита, тож не прогавте свій шанс.